Artistgalla 2014

Fantastisk. Det er femte året på rad vi i Det Norske Festorkester spiller vårt partyset på Staalehuset sine julebord. Og! For andre året på rad har vi fått frie tøyler til å sette opp forestilling (Artistgalla) med noen av våre flotteste artister.

Helge Toft var med oss i fjor også. Vi lette høyt og lavt etter et navn som kunne erstatte hans energiske sceneshow med like stor allsang-faktor. Det lot seg rett og slett ikke gjøre 🙂 Han er popkongen i Haugesund. Heldigvis for oss takket han ja til å være med ett år til.

Rita Eriksen. For oss i Haugesund har hun en spesiell plass i hjertet. Ikke bare er hun en fantastisk artist med lang fartstid og mye radio-spilling. Hun er jo også damen som var med på å oppdage Vamp i sin tid. Og ikke nok med det; hun synger jo også den kvinnelige vokalen på vår regions største hits gjennom alle tider. Tir Na Noir. I tillegg viste hun oss at hun er norges fremste artist gjennom sin innsats i NRKs Stjernekamp, hvor hun vant i 2013. Vi er så stolte av å ha henne med på lag.

Hanne Sørvaag. Med familie i Skudeneshavn er hun som lokal artist å regne. Damen har fått til det de fleste i musikkbransjen bare kan drømme om – og hennes musikk har flere ganger vært innom Billboard. Det er ikke med lite stolthet vi kunne skrive hennes navn på plakaten.

I løpet av sesongen vil også Vidar Johnsen og Thom Hell dukke opp på scenen! Begge med store hits i bagasjen.

Vi har også utvidet bandet for anledningen! Johannes Støle er lokal artist med lang fartstid bak keyboardet og som frontfigur i en rekke lokale prosjekter. I Festorkesteret er han både gjesteartist og bandmedlem under årets Partysett på scene 2.

Som gitaristvikar i år har vi fått med Morten Færestrand fra Bergen. En fantastisk flink og positiv fyr! Du kan lese mer om han på hans egen side, hvor han også gir leksjoner i gitar: http://mortenfaerestrand.com.

Her kan du se bilder fra åpningshelgen! Håper du dukker opp på showet en av kveldene.

 

Reklame