Om Det Norske Festorkester

Vi er et session-/backingband som siden starten i 2009 har akkompagnert en rekke artister, bl.a. Jan Eggum, Alexander Rybak, Ole Paus, Hilde Selvikvåg, Harald Rønneberg, Hanne Sørvåg, Dag Ingebrigtsen, Venke Knutson, Lise Karlsnes (Briskeby), Mia Gundersen, Frode Alnæs, Reidar Brendeland, Thom Hell, Rita Eriksen, Odin Staveland, Grethe Svendsen, Vidar Johnsen, Helge Toft, Hanne Krogh, Kine Nesheim, Eli Rygg, Else og Emilie og Gunnar Andersen… Vi spiller også på events, festivaler, firmafester, juleshow, konserter m.m.
18926262_10154501739326437_551131529_o

Alexander Rybak med Det Norske Festorkester i Sveio, Juni 2017. (Foto: Tor Andre Johannessen)

Vårt mål er å få stemningen helt i taket på ditt arrangement.
Åshild Milje Nesheim

Åshild Milje Nesheim

Det Norske Festorkester er satt sammen av noen av regionens fremste musikere og eventmakere. Vi har arrangert kundearrangementer for bedrifter og spilt som backingband for flere kjente artister. Felles for medlemmene i Det Norske Festorkester er at vi lever av og/eller for musikk.

Dere var utrolig gode – gjestene var helt henrykt! – Jubilant med 70 gjester

Vi stortrives sammen både på og utenfor scenen.Vi leverer høy kvalitet på musikken, et bredt repertoir (fra oldies til nyere hits) bestående av klassikere de fleste har et forhold til. Michael Jackson, Elvis, ABBA, Robbie Williams, The Beatles, Morten Abel, Dumdum boys og Mods er alle representert sammen med et bredt utvalg andre norske og globale hits. Vi har satt sammen en rekke låter til lenger potpurri som gir deg som gjest hit etter hit etter hit. Her får du det beste fra 80-tallet, det beste fra 70-tallet og det beste fra Jackson familien. Vi lover høy allsang- og dansefaktor.

18901426_10154501806026437_1518706640_o

Fra venstre: Jostein Marø, Torfinn Thorsen, Åshild Nesheim, Harald Levang (bak), Jan Even Vik, Eivind Jul. (Foto: Tor Andre Johannessen)

I samarbeid med en rekke kjente artister kan vi tilby helaftens underholdning med show, dans, film og konferansier.Vi hjelper deg gjerne med hele arrangementet fra ide – til markedsføring og gjennomføring.

Vår visjon er å gjøre ditt arrangement til en uforglemmelig opplevelse.

Eivind Jul som konferansier = energi

Eivind Jul som konferansier = energi på ditt arrangement!

Enten du ønsker full trøkk på ditt arrangement – eller trenger et backingband til din opptreden er Det Norske Festorkester klar for ditt oppdrag. Bandet består av rutinerte og svært erfarne musikere. I tillegg har flere av oss lyd som lidenskap ved siden av musikken – og er alle svært rutinerte i studio.

Åshild Milje Nesheim, Vokal

Eivind Jul Wibe Fiksdal, Vokal, Synth og Gitar

Jan Even Vik, Keyboards/Piano

Jostein Marø, Gitarer

Torfinn Thorsen, Bass

Harald Levang, Trommer/Perc